Welkom bij Anker Finanz

 

 

Even voorstellen: Hans Venema is de naam, gediplomeerd makelaar van beroep en eigenaar van makelaarskantoor Anker Immobilien. Hét Nederlandse makelaarskantoor in Duitsland. Bij ons kunt u terecht voor bestaande bouw, nieuwbouw alsmede de financiering. Voor informatie over de financiering voor een (nieuwbouw)huis in Duitsland hebben wij deze site voor u opgezet. U vindt hier allerlei informatie welke van belang is voor de financiering van uw nieuwe huis.
Mocht u na het lezen van de informatie nog vragen hebben dan kunt u altijd kontakt met ons opnemen via de link Kontakt in het menu aan de linkerkant.

 

 

Informatie over kopen van een huis en wonen in Duitsland

 

De overstap naar Duitsland is ondanks dat het een europees land is een hele onderneming. Er moet veel geregeld worden en sommige dingen zijn per situatie verschillend. Laat u altijd goed informeren wat voor u de gevolgen zijn. Ons kantoor kan u hierbij natuurlijk graag behulpzaam zijn, wij adviseren u en staan altijd graag bereid uw vragen te beantwoorden. Een hele geruststelling !

 

 

Buitenlandhypotheek

 

 

U heeft uw droomhuis over de grens gevonden, wat nu ?

 

De volgende stap is een passende hypotheek. Een hypotheek is meestal voor een lange periode en moet goed passen bij uw situatie, voor nu en voor de toekomst. De meeste Duitse banken financieren slechts een gedeelte van de koopprijs, zelden de gehele koopsom en nog moeilijker is het meefinancieren van de kosten koper. Wij hebben een lange en gedegen ervaring met financieren, wij kunnen u een buitenlandhypotheek aanbieden via Nederlandse *** en Duitse banken *** banken tegen gunstige condities met meefinanciering van de gehele kosten koper *** en veelal met meefinancieren van lopende kredieten ***.

 

 

Verzekeringen

 

 

Ook de verzekeringen moeten natuurlijk goed geregeld zijn. Wij werken samen met een onafhankelijke verzekeringsadviseur die u een totaalpakket van verzekeringen aan kan bieden.